Verwacht dat ze dit najaar wereldwijd in geselecteerde Nike

CSO General Forum for CC and CSO related topics

Moderators: KG_Werfer, Sulla

Verwacht dat ze dit najaar wereldwijd in geselecteerde Nike

Postby Hamersma » Sat Feb 10, 2018 10:03 am

Na eerst een paar op Air Jordan 1 geïnspireerde kleurstellingen (Royal en Chicago) te hebben uitgebracht, krijgt de technisch hoogstaande Nike SB Dunk High Elite nu een nieuwe kleurstelling. Een van de eerste unieke Nike schoenen looks voor de meest geavanceerde versie van de Dunk ooit door Nike SB is de textielbody in Binary Blue, met duurzame suède overlays en de Flyknit kraag in Sail en een doorzichtige gom buitenzool eronder.

Vertrouw op je lokale Nike SB winkel om te zien of ze binnen zijn of verwacht dat ze Nike officieel slaan op 1 september. Nike's nieuwste en beste vintage running geïnspireerde lifestyle silhouet, de Zoom Mariah Flyknit Racer, loopt de herfst in met nieuwe colorway opties. Vandaag bekijken we een voorvertoning van vier voor vrouwen, die vier voor vier gaan met geweldige colorways, variërend van neutraal tot kleurrijk. De headliner van de set is zonder twijfel de "multi color" optie die weliswaar een breed scala aan tinten heeft, maar die over het algemeen donkerder is dan we gewend zijn te zien voor de regenboogbehandeling.
Dan heb je twee vergelijkbare neutrale looks in beige en kaki Flyknit bovendeel, en het viertal wordt aangevuld met een slanke, drievoudige zwarte editie. Alle vier de nieuwe vrouwelijke Zoom Mariah Flyknit kleurstellingen raken Nike schoenen dames binnenkort bij bepaalde Nike winkels en Nike.Je hebt de keuze tussen een eenvoudig zwart en donkergrijs geblokt weven over de bovenkant, of een olijf en zwarte versie met een pop van warme roze details. Verwacht dat ze dit najaar wereldwijd in geselecteerde Nike Sportswear winkels zullen slagen.
Als je gewoon niet kunt wachten, houd er dan rekening mee dat de Air Max Woven Boot nu ook op de markt is. A $ AP Ferg lanceerde zijn eerste Adidas samenwerking in november 2015. Sindsdien is zijn carrière nog meer opgeblazen dankzij zijn tweede album Always Strive And Prosper en is hij uitgegroeid tot een steunpilaar in de hiphopwereld vanwege zijn unieke artistieke gevoeligheden en zijn manier voorwaarts mentaliteit. Nu zijn Ferg en adidas Skateboarding terug om samen te werken voor een mysterieuze samenwerking die op 1 september van start gaat.
Hamersma
 
Posts: 1
Joined: Sat Feb 10, 2018 9:15 am
Like / Share CSO - Post

Return to CSO CC Discussion Forums

This site is not affiliated to or has anything relating to the philosophies of any radical, political, racist or fascistic organizations. fight fascism! This site is dedicated and serves as an information-pool to all close combat gamers.

Copyright 2015 -- CloseCombat.Org All Rights are Reserved.